Katonpinnoitus

Tiilikaton Pinnoitus

VUOSIA JA KULUTUSTA KESTÄVÄT KATOT ILMAN SUURTA REMONTTIA

Vältä yllättävät kattoremontti laskut hoitamalla kattosi uuteen uskoon ja suojaan pakkaselta ja vedeltä!


Tiedätkö, mistä tunnistaa heikkokuntoisen tiilikaton? Hoitamaton tiilikatto on sammaloitunut, hauras ja pahimmillaan vaurioitunut katto imee vettä sisäänsä.

Nokikarhut on erikoistunut tiilikattojen huoltoihin sekä pinnoituksiin. Ennen pinnoitusta katto pestään huolellisesti ja turvallisuusmääräyksiä noudattaen, minkä jälkeen katolle levitetään tarkasti sammaleenestoaine. Käytämme laadukkaita pinnoitus aineita, jotka takaavat katolle pitkän elinkaaren ilman kalliita remontteja.

Toteutamme myös tiilikattojen kyllästeaine käsittelyt!

Ota yhteyttä


Meiltä saat myös kattoturvatuotteet asennettuna mm. kattosillat, lapetikkaat ja lumiesteet yms.PERUSTEELLISET PINNOITUSTYÖT

Ennen pesua aluskate ja läpiviennit tarkistetaan sekä paikataan, ja pesun jälkeen katolle levitetään sammaleenestoaine. Tiilikatto maalataan kahdesti, ja pohjamaalauksen jälkeen kattoon maalataan paksu kulutuspinta, joka kestää vaihtelevia sääolosuhteita.

Suojaamme aina pihapiirin ja rakennuksen huolellisesti. Kaikkiin töihimme kuuluu aina loppusiivous, jonka jälkeen teemme yhdessä asiakkaan kanssa lopputarkastuksen, sillä meille on ensiarvoisen tärkeää, että sinä olet tyytyväinen ostamaasi palveluun ja siksi esittelemme mielellämme lopputuloksen perusteellisesti sinulle ennen lähtöämme.

Tiilikaton pinnoitus on oiva valinta silloin, kun haluat nopeita ja verrattain edullisia ratkaisuja katon elinkaaren pidentämiseksi. Pinnoitettu tiilikaton suoja on yhtä hyvä kuin kokonaan uuden katon.

Tiilikattojen pinnoitus töillä on 3 vuoden takuu.

Nokikarhut suorittaa tiilikattojen pinnoitukset pääasiassa Porissa, muualla Satakunnassa, Pirkanmaalla Etelä-pohjanmaalla ja Varsinais-suomessa.

Ota yhteyttä

Peltikaton Pinnoitus

VAATIVAT PELTIKATTOJEN MAALAUKSET AMMATTILAISTEN TOTEUTTAMINA

Tiesitkö, että peltikatto on erityisen altis kaikille sään vaikutuksille ja kärsii helposti myös korroosiosta? Yksinkertaisimmillaan korroosio tarkoittaa raudan ruostumista, ja korroosiosta kärsivä peltikatto näyttää silloin epäsiistiltä ja voi pahimmillaan johtaa mittaviin remontteihin, jos katosta pääsee esimerkiksi vettä rakenteisiin.Yksinkertaisimmillaan korroosio tarkoittaa raudan ruostumista, ja korroosiosta kärsivä peltikatto näyttää silloin epäsiistiltä ja voi pahimmillaan johtaa mittaviin remontteihin, jos katosta pääsee esimerkiksi vettä rakenteisiin.  Jos peltikaton maalipintaan tulee vaurioita, pääsee siihen syntymään helposti ruostetta. Ruostunut peltikatto voi kulua paikoittain, minkä vuoksi se kannattaa korjata ja maalauttaa ajoissa. Näin välttyy myös yllätys kuluilta!

Jos peltikaton maalipintaan tulee vaurioita, pääsee siihen syntymään helposti ruostetta. Ruostunut peltikatto voi kulua paikoittain, minkä vuoksi se kannattaa korjata ja maalauttaa ajoissa. Näin välttyy myös yllätys kuluilta!


Meiltä saat myös kattoturvatuotteet asennettuna mm. kattosillat, lapetikkaat ja lumiesteet yms.AMMATTILAINEN HUOLEHTII KAIKISTA TYÖVAIHEISTA

Peltikaton maalaus on yleisesti tunnettu vaativana työnä, mutta kun asialle tilaa ammattilaiset, ei asiakkaan tarvitse murehtia katon käsittelemisestä. Nokikarhulla on peltikattojen maalaamisesta yli 10 vuoden kokemus, joten voit luottaa peltikattosi kestämiseen käsittelymme jälkeen.

Onnistuneen maalaustyön edellys onkin pitkä kokemus, sillä peltikaton maalaus sisältää useita eri työvaiheita. Noudattamalla kaikkia vaiheita saamme aikaiseksi tasaisen maalipinnan ja kestävän lopputuloksen. Käytämme tiili- ja kattopuolella NowoCoatin laadukkaita tuotteita.

Ammattilaisemme toteuttavat taitavasti vaativienkin peltikattojen maalaukset, ja suoritamme maalaustyöt aina tarkasti ja huolellisesti pohjatöistä alkaen. Vaikka pohjatyöt, kuten ruosteen puhdistus, eivät lopulta suoranaisesti näy päälle päin, ovat ne yksi urakan tärkeimmistä vaiheista.

Ammattilaisen suorittama peltikaton maalaus suojaa katetta reilusti yli 15 vuotta.

Tekemillämme peltikaton maalaustöillä on 3 vuoden takuu. Saat meiltä taitavasti maalatut peltikatot Porissa, Satakunnassa, Pirkanmaalla Etelä-pohjanmaalla ja Varsinais-suomessa.