NUOHOUS

Huolettomat nuohoussopimukset & yksittäiskeikat

ALUEESI LUOTETTAVA NUOHOOJA PORISSA & MUUALLA SATAKUNNASSA

Katolla ei päätä huimaa kun nokikarhu kiipeää katollesi– tilaa luotettava nuohooja Porin, Ulvilan tai muun Satakunnan alueella joko kätevällä sopimuksella tai kertaluonteisesti!

Säännöllinen nuohous on paloturvallisuuden kannalta ensisijaisen tärkeää. Jos palovahinko pääsee tapahtumaan, asianmukaisesti ajallaan suoritettu nuohous oikeuttaa vakuutuskorvauksiin. Me huolehdimme siitä, että kaikki on kunnossa niin piipussa kuin tulipesässä.

Nuohoojamme on ammattilainen, joka tuntee erilaisten lämmönlähteiden ja rakennusten ominaispiirteet. Tarjoammekin nuohouspalveluita monipuolisesti eri kohteisiin. Tilaa nuohouspalvelu vaivattomasti paikalliselta ammattilaiselta: ota meihin yhteyttä, niin sovitaan aika.
Tiesitkö?

Suomen pelastuslain mukaan rakennuksen omistajalla tai haltijalla on velvoite huolehtia tulisijojen ja savuhormien säännöllisestä nuohouksesta. Tikkaiden ja kattoturvavarusteiden on oltava kunnossa, jotta nuohooja voi suorittaa työnsä turvallisesti.

Nuohouspalvelujen säännöllinen käyttäminen on tarpeen rakennuksen paloturvallisuuden kannalta. Puhdistuksen tavoitteena on ehkäistä nokipalojen syntyä. Säännöllinen nuohous varmistaa myös sen, että tulisija toimii hyvällä lämmitysteholla. Asuinrakennuksissa nuohous on tehtävä vuosittain ja vapaa-ajan asunnoissa vähintään kolmen vuoden välein, muissa rakennuksissa tarpeen mukaan.

NUOHOUSSOPIMUS TUO MEIDÄT KATOLLESI KELLONTARKASTI

Muutaman vuoden takaisen lakimuutoksen jälkeen nuohooja ei enää kipua katollesi automaattisesti.

Vaivattomin keino on solmia kanssamme nuohoussopimus: kun aika on, otamme sinuun yhteyttä ja huolehdimme kohteesi tai kohteidesi nuohouksesta tismalleen ajallaan vuodesta toiseen.

KERTALUONTEISET NUOHOUKSET

Jos haluat mieluummin itse pitää kirjaa nuohousajoistasi, sekin onnistuu mainiosti. Teemme kertanuohoukset aina huolellisesti, sovittuna ajankohtana.

Valitsitpa sopimus- tai kertaluonteisen palvelun, käänny puoleemme!

Ota meihin yhteyttä

NUOHOUSPALVELUMME SISÄLTÖ


Nuohoustyöt

Saavumme paikalla sovittuun aikaan ja nuohoamme tulisijat sekä hormit. Lopuksi tarkistamme niiden kunnon ja viemme tuhkat pois.

Jos kunnostustarpeita ilmenee, saat meiltä myös mm. hormisaneerauspalvelut.

Koulutetut ja ammattitaitoiset nuohoojat

Kaikki työntekijämme ovat alansa ammattilaisia. Voit luottaa osaamisemme lisäksi myös hyvään asiakaspalvelutaitoomme ja täsmällisyyteemme.

Kodin suojaus ja siistiminen

Suojaamme kotisi pinnat aina asianmukaisesti ja huolehdimme siitä, että paikat jäävät siistiksi myös työmme jälkeen.

Asianmukaiset vakuutukset

Nokikarhu Oy kantaa aina vastuun kaikista vahingoista, jotka tapahtuvat nuohoustöiden yhteydessä. Vahinkoja tapahtuu harvoin, ja olemme varautuneet niiden varalle tarvittavilla vakuutuksilla.

Myös irtaimisto on vakuutettu nuohoustöiden ajaksi, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi, vaikket pääsisi paikan päälle

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ