Pesu ja puhdistus

Sammaleen poisto katolta

Sammaleen poisto katolta kannattaa tehdä kiinteistölle säännöllisesti. Kostea sammalpinta katolla lisää merkittävästi katon kosteusrasitusta. Puhdistamalla ja poistamalla sammal biologisella puhdistusaineella, se tuhoaa saumoihin ja huokosiin jääneen juuriston, näin saadaan tiilikatolle lisää elinkaarta ympäristö ystävällisesti, luontoa tuhoamatta ja ilman kemikaaleja.

Käytössämme oleva aine poistaa tehokkaasti homeen, jäkälän ja sammaleen kahden vuoden ajan ja antaa lisäksi tehokkaan suojan 4 - 6 vuodeksi, estäen kaikkien edellä mainittujen kasvustojen muodostumisen katolle.

Ainetta käytetään rakennusten suojakäsittelyyn katto- ja seinäpinnoilla.

Annamme katon käsittelylle kahden vuoden takuun.

Säännöllisellä katon pesulla on monia hyötyjä, mm:

  • Sieni- ja sammalkasvuston juuristo ei pääse kehittymään
  • Katon kosteusrasitus pienenee
  • Katon elinkaari pitenee


Ota yhteyttä!

Koska olet viimeksi käynyt katolla?

Tiili- ja huopakatto keräävät helposti pintoihin roskia, jotka maatuvat sinne. Tämä yhdessä sadeveden ja auringonvalon kanssa tarjoavat otollisen kasvualustan sammaleelle.

Myös peltikatto likaantuu ajan kanssa ja tarvitsee säännöllistä pesua. Biologinen puhdistusaine on turvallinen vaihtoehto katon pesemiseen. Jos katolle nouseminen epäilyttää, älä huolehdi - me hoidamme katon pesun puolestasi ammattitaidolla ja asianmukaisia turvalaitteita käyttäen. Pesun yhteydessä tarkastamme myös samalla katon kunnon ja ilmoitamme havaitsemistamme muutoksista ja mahdollisista korjaustarpeista.Piha-laatoituksen Puhdistus: Tehokasta Piha-alueiden Pesua Satakunnnassa.

Haluatko puhtaan pihakivetyksen? Tarjoamme laadukasta ja tehokasta pihalaatoituksen puhdistusta Satakunnassa. Palvelumme kattavat kaiken, aina pihakivetyksistä ja pihalaatoituksista asfaltoiduille piha-alueille, kulkuväylille ja terasseille.

Pihalaatoituksen Puhdistuksen Edut:

  • Pinttyneen Lian ja Mikrobikasvuston Poisto:Käytämme tehokasta painepesumenetelmää, joka poistaa pinttyneen lian, levän, jäkälän ja muun mikrobikasvuston pihalaatoituksestasi.

  • Pitkäkestoinen Tulos: Suoritamme sammaleen estoaineen levityksen, joka auttaa säilyttämään pinnat kauniina ja estää sammaleen sekä muiden yksisoluisten kasvustojen uusiutumisen.

  • Uudenlainen Ilme: Käsittelyn jälkeen pihalaatoituksesi näyttää raikkaalta ja houkuttelevalta, kohottaen koko piha-alueesi ilmettä. Uusi saumaushiekka viimeistelee lopputuloksen!

    Ota yhteyttä!

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ